Retail&Agrobusiness

Flanco lansează serviciul pick-up in store, care permite ridicarea produselor comandate de pe site, din cel mai apropiat magazin al reţelei

Flanco lansează serviciul pick-up in store, care permite...

Autor: Cristina Bellu

07.10.2020, 15:28 189

Flanco, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de electro-IT, introduce serviciul pick-up in store la nivel naţional, care presupune livrarea produselor comandate de pe site în orice magazin selectat de client, din toată reţeaua companiei.

Concret, clientul are acces la toată gama de produse comercializate de Flanco, chiar dacă produsul dorit nu se regăseşte în stocurile celui mai apropiat magazin, acesta putând să fie livrat ulterior la magazinul selectat. În plus, produsele pot fi verificate în magazin, înainte de a fi ridicate.

„Scopul nostru principal a fost să avem servicii accesibile pentru toată lumea, atât din punct de vedere financiar, cât şi ca experienţă de cumpărare – de la comandă, la livrare, creditare şi aşa mai departe. Prin pick-up in store, mai bifăm un punct pe harta accesibilităţii serviciilor Flanco şi le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a-şi achiziţiona orice produs de pe site-ul nostru, chiar dacă acesta nu există în oferta celor mai apropiate magazine Flanco din oraşul lor”, explică Dragoş Sîrbu, CEO Flanco Retail.

În ceea ce priveşte intervalul de livrare, clienţii nu mai sunt condiţionaţi de curier şi pot ridica produsele comandate din magazinele Flanco, oricând doresc, în funcţie de programul fiecărui magazin Flanco.

„Acest lucru este important mai ales în această perioadă a anului, când volumul de cumpărături creşte cu Black Friday şi sărbătorile de iarnă şi când, în acelaşi timp, aglomerările trebuie evitate”, adaugă reprezentantul Flanco .

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajaţi, compania operează o reţea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 oraşe ale ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO