Retail&Agrobusiness

Familia Stein trece de la maşini la tractoare şi preia un business de peste 17 mil. euro cu echipamentele New Holland

Familia Stein trece de la maşini la tractoare  şi preia...

Autor: Bogdan Alecu

04.11.2015, 12:20 1004

New Holland Agriculture a numit oficial un nou importator şi distribuitor pentru România după ce negocierile cu NHR Agropartners, fostul importator, au eşuat, aceştia renunţâd la New Holland în favoarea utilajelor germane Deutz Fahr. Compania Agroconcept, noul importator, este controlată de familia Stein, care a fondat la începutul anilor 90 compania AutoItalia, importatorul maşinilor Grupului Fiat pe piaţa locală şi pe care a vândut-o în 2011 israelienilor de la Mediterranean Car Agency.

„România este o piaţă importantă pentru compania noastră, cu un potenţial imens şi credem cu tărie că putem avea o contribuţie mai mare la dezvoltarea agriculturii româneşti. Am conştientizat nevoia de a avea un partener puternic pentru a ne sustine în îndeplinirea planurilor noastre strategice. Suntem încrezători în faptul că noul nostru parteneriat cu Agroconcept ne va permite să ne consolidăm poziţia pe plan local şi să fim mai aproape de clienţii noştri", a spus Marcelo Pedrazzini, Business Director New Holland Agriculture.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO