Retail&Agrobusiness

Fabrica Nordic Petfood din Buftea a produs de 13 mil. euro hrană pentru câini şi pisici. „Vrem să dezvoltăm exportul“

Iulia Stana, managing partner al companiei Nordic Petfood Production

Iulia Stana, managing partner al companiei Nordic Petfood Production

Autor: Simona Tatu

29.03.2017, 00:05 2694
Compania Nordic Petfood Production, controlată de mai mulţi antreprenori români, care deţine o fabrică în Buftea, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 13,4 milioane de euro, în creştere cu 60% faţă de anul anterior, iar acţio­narii companiei mizează pe continuarea creşterii cu un ritm de 20% în acest an.
 
Fabrica din Buftea, unde este produsă hrană uscată pentru câini şi pisici, a bene­ficiat în perioada 2010-2017 de un program de investiţii de 3 mi­lioane de euro, bani care s-au dus către moder­nizarea şi reteh­nologizarea fabricii şi către creşterea capacităţii de pro­ducţie. 
 
„Linia de producţie ac­tuală a fost achiziţionată în anul 2010 şi este complet automatizată. Am in­vestit circa 1,3 mil. euro pentru această linie de producţie, dar şi pentru mărirea spaţiilor de depozitare. De asemenea, am investit aproape un milion de euro în proiectele de modernizare, care au dublat capacitatea de producţie a fabricii“, a spus Iulia Stana, managing partner al companiei Nordic Petfood Production.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO