Retail&Agrobusiness

Exerciţiu de imaginaţie. Cum arată restaurantul viitorului: Un mix de terasă, magazin, loc de luat masa la interior şi componentă de take-away

♦ România avea circa 35.000 - 40.000 de restaurante, cafenele şi baruri înainte de pandemie. Deşi nu există cifre oficiale, voci din industrie spun că această criză ar putea semna certificatul de deces pentru o treime.

Pandemia de COVID-19 a ridicat multe probleme pentru industria HoReCa, restaurantele fiind unul dintre cele mai afectate businessuri de restricţiile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea virusului. Astfel, aceste localuri au fost închise de la jumătatea lunii martie circa trei luni, funcţionând doar cu divizia de livrare.

Apoi, în sezonul estival au fost deschise terasele, dar cu o serie de reguli de distanţare ce au dus la reducerea capacităţii la jumătate. Abia la 1 septembrie sau redes­chis şi localurile la interior.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.