Retail&Agrobusiness

Europack Media, un producător de şerveţele umede din Constanţa, afaceri de 70 mil. lei, plus 83%, în topul ZF al celor mai dinamice firme din industrie

Europack Media, un producător de şerveţele umede din...

Autor: Mirabela Tiron

25.11.2021, 08:26 1084

Europack Media, o com­panie din Constanţa care pro­duce şerveţele ume­de (pentru bebe­luşi, antibac­te­rie­ne, pentru curăţenie) fondată în 2008, a finalizat anul tre­cut cu afaceri de 70 mil. lei, faţă de un nivel de 38,3 mil. lei raportat în anul anterior, potrivit datelor publice.

Evoluţia cifrei de afaceri poziţionează compania în top 10 al celor mai dinamice firme din industrie, potrivit datelor din anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România.

„Strategia pe care o avem ne-a făcut să creştem în fiecare an. Producem şerve­ţele umede pentru bebeluşi şi le vindem pe piaţa locală, dar şi la export în 48 de ţări. Aproape 25% din producţie o vindem la export”, a declarat pentru ZF Ştefan Babă, administratorul com­paniei. El spune că şi piaţa pe care activează compania a crescut în fiecare an. Pe piaţa locală, Europack Mob vinde produse în marile lanţuri de magazine Carrefour, Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image şi altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO