Retail&Agrobusiness

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Cristina Moldovan, de profesie designer florist, şi-a propus să salveze clădirile istorice în ruină printr-un proiect artistic. „Vrem să transformăm proiectul într-un brand de ţară“

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Cristina...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.12.2020, 18:00 132

♦ Prin aranjamentele florale pe care le realizează pentru a le face apoi vedete în şedinţele foto şi în poveşti video, ea vrea să recreeze o zi din gloria de altădată a castelelor din România.

Cristina Moldovan, designer florist la bază, a împletit două pasiuni într-un singur nume – Flori la Castel, adică un semnal de alarmă mai blând asupra clădirilor istorice uitate din România, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

„Flori la Castel este un proiect născut în pandemie şi promovat cu sinergie de întreaga echipă implicată, un demers artistic dedicat edificiilor mai puţin cunoscute din România, edificii care nu se află într-o stare fizică foarte bună, dar care au în spate o poveste interesantă de spus“, spune Cristina Moldovan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO