Retail&Agrobusiness

Domeniul aparatelor şi echipamentelor de curăţare, imun la pandemie? Monica Iavorschi, managing director la Karcher România: Businessul va creşte şi în acest an, iar ţinta este ca până în 2025 să dublăm cifra de afaceri

INTERVIU

Monica Iavorschi, managing director la Karcher România:

Avem peste 3.000 de produse în portofoliu şi, pe lângă aparate, avem dezvoltată şi o întreagă gamă de detergenţi, fiecare cu specificul său de utilizare – detergenţi industriali, agricoli, universali, de pardoseli, sanitari, de dezinfectare.

Monica Iavorschi, managing director la Karcher România: Avem peste 3.000 de produse în portofoliu şi, pe lângă aparate, avem dezvoltată şi o întreagă gamă de detergenţi, fiecare cu specificul său de utilizare – detergenţi industriali, agricoli, universali, de pardoseli, sanitari, de dezinfectare.

Autor: Cristina Roşca

13.11.2020, 19:30 210

♦ Karcher România a obţinut în 2019 afaceri de 96 de milioane de lei (peste 20 de milioane de euro), în urcare cu 18% faţă de anul anterior ♦ Aceasta este firma care se ocupă de vânzările brandului german de aspiratoare şi echipamente de curăţenie către clienţii din România ♦ Nemţii au local şi producţie, realizând aspiratoare la Curtea de Argeş, în prezent fiind în plină dezvoltare o a doua fabrică în aceeaşi localitate.

„Ca urmare a unui 2019 bun, în care am atins o cifră de afaceri de aproa­pe 20 mil. euro, 2020 a repre­zen­tat pentru noi anul în care am trecut la nivelul următor de dezvoltare din toate punctele de vedere: de la strategia de vânzări şi marketing care să ne asigure o prezenţă mai bună în piaţă, până la structura organizaţiei care să ne asigure echipe funcţionale în toate zonele de dezvoltare strategică“, spune Monica Iavorschi, managing director la Karcher România.

Ea adaugă că domeniul aparatelor şi echipamentelor de curăţare este unul mai puţin afectat de pandemie pentru că serveşte nevoia de curăţenie tot mai pregnantă, indiferent de spaţiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO