Retail&Agrobusiness

Distribuitorul de medicamente Fildas a ajuns la afaceri de 4,3 mld. lei în 2020, în uşoară creştere faţă de anul anterior

Fildas numără o reţea de 15 depozite la nivel naţional şi o flotă de transport de 175 de autoutilitare echipate cu agregate frigorifice.

Fildas numără o reţea de 15 depozite la nivel naţional şi o flotă de transport de 175 de autoutilitare echipate cu agregate frigorifice.

Autor: Georgiana Mihalache

06.05.2021, 19:30 371

♦ Dragoş Mihai, director general al Fildas: „Avem în desfăşurare un plan multianual de investiţii în extinderea depozitelor şi modernizarea infrastructurii IT, plan care va continua şi în anul 2021“.

Fildas, distribuitorul de medica­mente înfiinţat de antre­pre­noa­rea Anca Vlad în urmă cu trei decenii, a ajuns la afaceri de 4,3 mld. lei în 2020, în creştere cu peste 2% faţă de anul anterior, potrivit cal­culelor făcute de ZF pe baza datelor oferite de companie.

„A fost un an plin de provocări, din punct de vedere al businessului. La fel ca în situaţia farmaciilor Catena şi la Fildas Trading a fost nevoie de toată energia şi devotamentul echipei, pentru a putea trece cu bine peste şocul iniţial după apariţia pandemiei. Au fost comenzi extrem de multe atunci, atât de medicamente cât şi de suplimente, şi pentru a putea face faţă tuturor, pentru a respecta termenele, a fost nevoie de o mobilizare extraordinară a colegilor noştri”, a spus pentru ZF Dragoş Mihai, director general al Fildas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO