Retail&Agrobusiness

Distribuitorul de jucării Edu Class estimează afaceri în creştere cu 25% în 2019, după un avans de 20% în primele nouă luni ale anului

Anca Leibovici

Anca Leibovici

Autor: Cristina Bellu

17.10.2019, 13:15 187

Distribuitorul de jucării Edu Class, o afacere antreprenorială pornită în 2010 de antreprenorii Anca şi Lucian Leibovici, estimează afaceri de 9 mil. lei la finalul anului, în creştere cu 25% faţă de 2018, în contextul în care primele nouă luni din 2019 au generat vânzări de 5,3 mil. lei, plus 20% faţă de perioada similară a anului trecut.

Printre factorii care au contribuit la creştere se numără importarea unor branduri noi în piaţa de jucării şi puericultură din România, deschiderea anul trecut a unui showroom în centrul Capitalei, dar şi începerea noului an şcolar, care a generat un salt în vânzări, inclusiv pe segmentul B2B unde se remarcă un interes crescut din partea grădiniţelor şi personalului didactic din ciclul primar pentru jocuri care să ofere o perspectivă nouă asupra noţiunilor de bază.

“Am remarcat o deschidere mult mai mare spre abordarea ludică a noţiunilor de bază precum operaţii matematice, dar şi experimente ştiinţifice. De asemenea, jocurile educative care stimulează dezvoltarea vocabularului sunt căutate atât de personalul didactic, cât şi de părinţi, care văd în acest tip de abordare o modalitate distractivă de a exersa şi aprofunda noţiunile însuşite la clasă”, spune Anca Leibovici, cofondator şi director de vânzări EduClass.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO