LIVE: Afaceri de la zero. Irina Roşu a pornit un business cu turtă dulce şi prăjituri după o investiţie de 20.000 euro
Retail&Agrobusiness

Depanero, compania de service a eMAG, accelerează digitalizarea cu soluţii dezvoltate de Aurachain, platformă de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business şi a aplicaţiilor smart contract

Depanero, principala firmă de service electro-IT din România, parte din grupul eMAG, îşi accelerează strategia de digitalizare operaţională prin intermediul platformei de low-code Aurachain, care permite dezvoltarea de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum şi a aplicaţiilor tip smart contract, menţionează un comunicat comun al celor două companii.

Prin aplicaţiile dezvoltate pe platforma Aurachain, care va integra sisteme multiple precum SAP, API sau BI Tools, Depanero va automatiza o plajă largă de activităţi precum generarea unui inventar de piese de schimb, a AWB-urilor pentru livrare sau a facturilor.

„Pentru Depanero, eficientizarea şi simplificarea operaţiunilor au reprezentat întotdeauna o prioritate. Platforma Aurachain automatizează procese de business şi sarcini de rutină, mari consumatoare de timp, ceea ce ne va permite să ne concentrăm mai bine pe activităţile cu adevărat importante, şi anume îmbunătăţirea experienţei clienţilor şi a relaţiei cu partenerii şi furnizorii”, explică Claudiu Florescu, Platforms Manager la Depanero.  

Tehnologia low-code reduce semnificativ costurile de dezvoltare, permiţând companiilor să-şi adapteze rapid procesele la cerinţe noi de business. Timpul de introducere a unui produs sau serviciu pe piaţă este diminuat, fiind facilitat şi suportul tehnologic necesar pentru eventualele schimbări operaţionale şi pentru obiective noi. Noul sistem facilitează definirea datelor care trebuie captate, precum şi a regulilor prestabilite din fluxul Depanero. Asigurarea bunelor practici pentru operaţiunile interne se desfăşoară mult mai simplu.

Beneficiile financiare şi operaţionale obţinute conduc la o scalabilitate şi o performanţă mult îmbunătăţite, asigurând dezvoltarea afacerii pe termen lung.

„Tehnologia low-code demonstrează încă o dată necesitatea în piaţă pentru soluţiile pe care le oferă. Rapiditatea, eficienţa şi siguranţa cu care putem produce şi implementa schimbările necesare în cadrul organizaţiilor devin reper în industrie”, adaugă Ramona Sammouh, Head of Customer Success la Aurachain.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.