Retail&Agrobusiness

Daniel Mischie, City Grill: Pariem pe livrări la domiciliu, ne adaptăm noilor condiţii din piaţă. În 2021 vrem ca acest segment să aibă venituri de 10 milioane de euro

Daniel Mischie, CEO al grupului de restaurante City Grill

Daniel Mischie, CEO al grupului de restaurante City Grill

Autor: Cristina Roşca

14.07.2020, 17:40 319

♦ Pentru City Grill acesta este un pariu nou în business, generat de pandemia de COVID-19.

Grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria res­taurantelor din România, are 60 de angajaţi destinaţi livrărilor la domiciliu, atât bucătari şi livratori, cât şi oameni în call center. Totodată, compania are un parc auto format din 25 de maşini.

„City Grill se adaptează noilor condiţii din piaţă“, spune Daniel Mischie, CEO al grupului de restaurante City Grill.

Livrarea la domiciliu a fost în această perioadă marcată de pandemia de COVID-19 unul dintre principalele motoare ale businessului de restaurante. Chiar şi astăzi localurile HoReCa funcţionează doar cu terasele şi acestea având impuse reguli de distanţare socială. La interior restaurantele sunt încă închise.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO