Caută doar în titlu
Retail&Agrobusiness

Damian Mereu, antreprenorul care deţine producătorul de biscuiţi Croco, a investit 6 mil. euro în extinderea portofoliului. „Noua capacitate va produce 15 mil. euro pe an. Ne doream să avem o ofertă diversificată. (...) Capacitatea de producţie creată în 2020 va produce, valoric, 15 mil. euro pe an, ceea ce înseamnă creşterea cifrei de afaceri.“

ANTREPRENORI LOCALI

Croco din Oneşti, judeţul Bacău, unul dintre cei mai mari producători de bis­cuiţi de pe piaţa ro­mâ­nească, controlat de antre­prenorul Damian Mereu, a fi­na­lizat o in­ves­tiţie de 6 mi­lioa­ne de euro în acest an în creş­ter­ea ca­pa­cităţii de pro­ducţie şi di­versi­ficarea gamei şi a angajat 60 de per­soane noi, îndreptându-se spre 500 de angajaţi.

„În anul 2020, Croco a finalizat o investiţie de 6 milioane de euro în linii de producţie şi ambalare, cu ajutorul cărora facem o nouă gamă de produse: covrigi clasici, tip Buzău, pufuleţi, perniţe umplute cu ciocolată şi două feluri de snackuri sărate. Am pros­pectat piaţa şi am identificat această nevoie şi ne doream să avem o ofertă diver­sificată“, a spus pentru ZF Damian Mereu, care a pornit afacerea Croco în 1994 cu 20.000 de dolari, bani cu care a achiziţionat o linie de producţie unde a început să realizeze sticksuri.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.