Retail&Agrobusiness

Damian Mereu, antreprenorul care deţine producătorul de biscuiţi Croco, a investit 6 mil. euro în extinderea portofoliului. „Noua capacitate va produce 15 mil. euro pe an. Ne doream să avem o ofertă diversificată. (...) Capacitatea de producţie creată în 2020 va produce, valoric, 15 mil. euro pe an, ceea ce înseamnă creşterea cifrei de afaceri.“

ANTREPRENORI LOCALI

Damian Mereu a pornit afacerea Croco în 1994 cu 20.000 de dolari, bani cu care a achiziţionat o linie de producţie unde a început să realizeze sticksuri.

Damian Mereu a pornit afacerea Croco în 1994 cu 20.000 de dolari, bani cu care a achiziţionat o linie de producţie unde a început să realizeze sticksuri.

Autor: Florentina Niţu

08.12.2020, 19:45 353

Croco din Oneşti, judeţul Bacău, unul dintre cei mai mari producători de bis­cuiţi de pe piaţa ro­mâ­nească, controlat de antre­prenorul Damian Mereu, a fi­na­lizat o in­ves­tiţie de 6 mi­lioa­ne de euro în acest an în creş­ter­ea ca­pa­cităţii de pro­ducţie şi di­versi­ficarea gamei şi a angajat 60 de per­soane noi, îndreptându-se spre 500 de angajaţi.

„În anul 2020, Croco a finalizat o investiţie de 6 milioane de euro în linii de producţie şi ambalare, cu ajutorul cărora facem o nouă gamă de produse: covrigi clasici, tip Buzău, pufuleţi, perniţe umplute cu ciocolată şi două feluri de snackuri sărate. Am pros­pectat piaţa şi am identificat această nevoie şi ne doream să avem o ofertă diver­sificată“, a spus pentru ZF Damian Mereu, care a pornit afacerea Croco în 1994 cu 20.000 de dolari, bani cu care a achiziţionat o linie de producţie unde a început să realizeze sticksuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO