Retail&Agrobusiness

Criza loveşte deja în malluri. Deschiderea celui mai mare centrul comercial de anul acesta, o investiţie de 170 mil. euro, amânată

Criza loveşte deja în malluri. Deschiderea celui mai...

Autor: Ioana Matei

12.04.2020, 10:37 1951

AFI Europe Romania anunţă reprogramarea deschiderii centrului comercial AFI Braşov, care va fi inaugurat în România în 2020. Planificată iniţial pentru luna mai a acestui an, deschiderea va fi reprogramată pentru toamna acestui an, în condiţiile în care contextul social general o va permite, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

„Dată fiind situaţia fără precedent cu care ne confruntăm în România, în Europa şi la nivel global, am decis amânarea deschiderii centrului comercial AFI Braşov pentru toamna anului 2020, după ce iniţial o planificaserăm pentru luna mai a acestui an. Decizia se bazează pe faptul că prioritatea noastră acum este siguranţa angajaţilor, a colaboratorilor, a clienţilor şi a partenerilor noştri, pe care în momentul de faţă nu o putem asigura din cauza pandemiei de COVID-19. Data deschiderii va fi stabilită în momentul în care vom avea o predictibilitate a contextului social general”, a declarat Ilan Kalimi, director general AFI Braşov.

Pe parcursul acestei perioade, AFI Braşov va sprijini toţi chiriaşii şi partenerii pentru a se ajusta corespunzător condiţiilor actuale, continuând, în acelaşi timp, demersurile necesare pentru deschiderea centrului comercial.

AFI Braşov este cel mai mare proiect de retail care va fi livrat în România în 2020, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 45.000 mp. Centrul comercial va include magazine, restaurante, un complex cinematografic, un hypermarket, locuri de joacă, o sală de fitness, bănci, farmacii, spaţii de servicii şi o terasă verde. Investiţia totală făcută de AFI Europe Romania pentru construcţia AFI Braşov se ridică la 170 de milioane de euro.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO