Retail&Agrobusiness

Cristian Negoiţă, cofondatorul brutăriei artizanale Grain Trip din Bucureşti: Anul 2019 fost foarte bun, anul acesta sperăm că va fi tot un an de creştere

Brutăria Grain Trip a pornit în 2018, după o investiţie de 250.000 de euro a antreprenorilor Valentina Ion, care controlează 80% din business, şi Cristian Negoiţă.

Brutăria Grain Trip a pornit în 2018, după o investiţie de 250.000 de euro a antreprenorilor Valentina Ion, care controlează 80% din business, şi Cristian Negoiţă.

Autor: Georgiana Mihalache

24.07.2020, 17:30 345

♦ Grain Trip a ajuns în 2019, primul an complet de activitate, la afaceri de 1,4 mil. lei.

Grain Trip, o brutărie de pâine şi produse de patiserie artizanale din Bucureşti, deschisă în 2018 de antreprenorii Valentina Ion şi Cristian Negoiţă, nu şi-a oprit activitatea de producţie în perioada stării de urgenţă, deşi partea de bistrou a fost afectată de restricţiile impuse.

Pentru anul 2020, antreprenorii aşteaptă să vadă cum va evolua situaţia crizei sanitare înainte de a extinde businessul, dar au target să depăşească anul 2019 ca business.

„Noi nu am fost închişi în perioada stării de urgenţă pentru că prin specificul activităţii nu ne încadram în categoriile care a trebuit să îşi oprească activitatea, conceptul nostru fiind ceva între brutărie artizanală şi bistrou“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO