Retail&Agrobusiness

Contractele noi aduc investiţii de 3 mil. euro într-o fabrică de ambalaje din Salonta

Contractele noi aduc investiţii de 3 mil. euro într-o...

Autor: Laurentiu Cotu

09.05.2016, 00:05 303
Producătoul belgian de ambalaje din carton VPK Pa­ckaging, parte a grupului belgian cu acelaşi nume, şi-a bu­getat pentru acest an o cifră de afaceri de 24,5 mil. euro, mai mult cu 15% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie.
 
În primul trimestru din acest an, compania a realizat o creştere de 28% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe baza proiectelor în derulare. Compania VPK Packaging produce la Salonta în principal cutii de carton, însă livrează şi plăci de carton, ca materie primă, pentru clienţii convertori.
 
„Ne îndreptăm către un nou an pe creştere, după un plus de 28% în primul trimestru. Evoluţia noastră în primul trimestru a fost una foarte bună, avem mai multe proiecte în derulare şi ne propunem să menţinem acest trend pe tot parcursul anului 2016“, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii companiei VPK Packaging.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO