Retail&Agrobusiness

Compania care administrează magazinele de genţi şi valize Samsonite în România a încheiat anul 2019 cu afaceri de 35 mil. lei, minus 5%

Samsonite deţine pe piaţa locală 25 de magazine de brand, administrate de General Business System, majoritatea dintre ele fiind în marile centre comerciale.

Samsonite deţine pe piaţa locală 25 de magazine de brand, administrate de General Business System, majoritatea dintre ele fiind în marile centre comerciale.

Autor: Georgiana Mihalache

09.07.2020, 16:55 278

♦ În România, brandul Samsonite este adus pe piaţă de compania General Business System SRL, distribuitor şi importator unic al brandului de genţi şi valize american.

Vânzările pe piaţa locală ale Samsonite, unul dintre cele mai mari branduri de valize şi genţi la nivel internaţional, au fost în 2019 în scădere cu 5% faţă de anul anterior, compania General Business System SRL care administrează magazinele de brand ale gigantului american raportând afaceri de 35,2 mil. lei anul trecut, din datele publice de la Finanţe.

Pandemia de coronavirus a pus presiune şi mai mare pe vânzările de genţi şi valize, în contextul în care oamenii nu au mai putut călători. În plus, Samsonite deţine pe piaţa locală 25 de magazine de brand, administrate de General Business System, majoritatea dintre ele fiind în marile centre comerciale. Perioada stării de urgenţă a închis însă magazinele nonalimentare, astfel că businessurile din aceste domenii au fost puternic afectate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO