Retail&Agrobusiness

Coca-Cola a avut vânzări mai mari cu 8-9% în T1/2019

Coca-Cola a avut vânzări mai mari cu 8-9% în T1/2019

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.05.2019, 00:05 186

Carbogazoasele au crescut cu 10% în volum, iar Schweppes a avut un plus de 20%.

Coca-Cola HBC România, cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare, a avut în primul trimestru volume mai mari cu high single digits (circa 8-9%) faţă de perioada similară a anului precedent, arată datele din ultimul raport al companiei.

Evoluţia este similară cu rezultatul din primul trimestru din anul 2018. „În România, volumele au crescut cu high single digits. Volumele de băuturi carbogazoase au avansat cu mai mult de 10%, iar variantele fără zahăr au avut cele mai rapide creşteri. Schweppes şi-a majorat volumele cu peste 20% ca urmare a faptului că brandul continuă să beneficieze de relansarea din 2018, care include noi ambalaje, arome şi investiţii în marketing. În ceea ce priveşte categoria de apă, acestea au avut un avans constant de mid single digit (circa 5%)“, se arată în raportul citat. Per total, la nivelul grupului, volumele Coca-Cola HBC au avansat cu 3,5%, iar veniturile s-au majorat cu peste 4%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO