Retail&Agrobusiness

Clujenii de la SaladBox deschid cinci restaurante în Germania

Autor: Mădălina Panaete

30.01.2015, 09:00 5268
Lanţul românesc de restaurante SaladBox din Cluj, pus pe picioare de mai mulţi antreprenori români în urmă cu doi ani şi jumătate, are în plan des­chi­­derea a cinci unităţi în Ger­­­­mania, du­­­pă ce re­cent a fost des­­­­chis pri­mul restau­rant în oraşul Heil­bronn. „Extinderea pe piaţa germană a venit din dorinţa de a arăta şi lumii din afara României că se poate mânca sănătos. Restaurantul este deschis de Salad Box în parteneriat cu un rezident român din Germania şi dispune de aceleaşi prepa­rate pe care le găsiţi în orice restaurant Salad Box din România“, a declarat pentru ZF Dan Isai, 28 de ani, CEO şi unul dintre acţionarii SaladBox.
 
Brandul a fost dezvoltat atât de proprietari prin mai multe firme, cât şi în sistem de franciză. Drepturile privind francizarea brandului sunt deţinute de firma Emma Salad SRL-D. În restaurantele SaladBox se găsesc produse precum salate, supe-cremă, fresh-uri, iaurturi, salate din fructe sau limonadă. Germania nu este singura ţară în care brandul a ajuns. În luna decem­brie, SaladBox a inaugurat şi primul restaurant în Budapesta, Unga­ria. „Alte pieţe pe care le vizăm sunt Spa­nia şi Italia“, mai spune Dan Isai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO