Retail&Agrobusiness

Centrul comercial Bucur Obor din Capitală se închide, cu excepţia farmaciilor şi a retailerilor dm, Mega Image şi Auchan

Compania Bucur Obor (BUCU), care administrează centrul comercial cu acelaşi nume din Capitală, anunţă suspendarea activităţii centrului ca măsură în prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19, excepţie făcând unităţile farmaceutice şi retailerii dm drogherie market, Mega Image şi Auchan.

Măsura va permite, printre altele, reducerea consumurilor energetice şi a costurilor cu utilităţile.

“Consiliul de Administraţie analizează permanent impactul epidemiei COVID-19 asupra mediului de afaceri, în general, asupra chiriaşilor din Complexul Comercial Bucur Obor, în particular, urmând să adopte şi să implementeze măsuri adecvate care să asigure continuitatea operaţională a Bucur Obor şi a partenerilor societatii”, transmit reprezentanţii companiei într-un anunţ pe Bursă.

Orarul comunicat de către farmacii şi Mega Image este de luni pana duminica între 09.00 si 18.00, iar programul comunicat de Auchan Supermarket este de luni până sâmbătă între 08.00 si 22.00, şi duminica între 08.00 si 18.00.

“Comerciantii care îşi continua activitatea au implementat masuri specifice de dezinfectie si limitare a raspandirii COVID-19”, mai specifică anunţul companiei.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.