Retail&Agrobusiness

Cehii de la Sportisimo merg cu un magazin în centrul comercial Mega Mall din Capitală şi ajung la 35 de unităţi pe plan local. Până la finalul anului, retailerul de articole sportive vrea să ajungă la 40 de magazine

Cehii de la Sportisimo merg cu un magazin în centrul...

Autor: Cristina Bellu

26.05.2021, 10:31 322

Retailerul ceh de articole sportive Sportisimo, prezent de şase ani pe piaţa locală, a ales centrul comercial Mega Mall din Bucureşti pentru a lansa un nou concept de magazin pe piaţa din România, dupa inaugurarea celor din Praga şi Sofia, în octombrie anul trecut.

Reţeaua Sportisimo ajunge astfel la 35 de unităţi pe plan local, iar până la finalul anului, compania planifică să atingă 40 de magazine.

Cu o suprafaţă de 960 metri pătraţi, noul magazin pune accent pe educaţia, stilul şi emoţia asociată cu viaţa sportivă.

”Obiectivul tuturor celor care au lucrat la acest nou concept a fost ca magazinele să dobândească mai multă emoţie care, în retail-ul contemporan, este principalul factor de diferenţiere. Clientul, indiferent unde se află în magazin, trebuie să aibă o viziune de ansamblu clară a tuturor categoriilor existente.”, spune Petru Andronic, Country Manager Sportisimo Romania.

Anul trecut, Sportisimo, liderul pieţei din Cehia în domeniul articolelor sportive, a deschis şapte magazine noi în România.

Sportisimo a fost înfiinţat în 1999 şi este unul dintre principalii retaileri de articole sportive din Europa Centrală şi de Est, care comercializează atât în magazine fizice, cât şi online, articole sportive şi produse pentru petrecerea timpului liber, colaborând cu cei mai mari producători din acest sector la nivel mondial.

Retailerul deţine în prezent cea mai variată gamă de echipamente sportive pe piaţa comercială din Cehia şi Slovacia. Pe lângă e-shop, compania operează în jur de 190 de magazine în Europa, din care 104 în Cehia, 46 în Slovacia, 35 în România, 2 în Ungaria şi 2 în Bulgaria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO