Retail&Agrobusiness

Cătălin Pozdarie, Hervis: Planurile de expansiune continuă şi în pandemie. Am deschis două magazine după 15 iunie

Magazinul Hervis din Târgovişte are în portofoliu peste 30.000 de echipamente sportive sau produse de tip încălţăminte şi articole textile.

Magazinul Hervis din Târgovişte are în portofoliu peste 30.000 de echipamente sportive sau produse de tip încălţăminte şi articole textile.

Autor: Cristina Roşca

20.08.2020, 10:15 246

♦ Retailerul de echipamente sportive a inaugurat o nouă unitate la Târgovişte, ajungând la o reţea de 38 de magazine.

Cătălin Pozdarie, executivul care conduce local operaţiunile retailerului de echipamente sportive Hervis, spune că grupul merge înainte cu expansiunea în pofida pandemiei. Mai exact, reţeaua a ajuns la 38 de unităţi după ce a deschis un nou spaţiu de retail în Târgovişte, în proiectul Dâmboviţa Mall. Aceasta este a doua deschidere de după 15 iunie, data când şi-au reluat activitatea magazinele din centre comerciale mari, acolo unde se află cele mai multe spaţii Hervis. Prima deschidere post stare de urgenţă a avut loc la Târgu-Mureş, tot într-un centru comercial.

„Planurile de expansiune ale Hervis continuă şi în pandemie, magazinul din Târgovişte fiind al doilea după redeschiderea din 15 iunie. Considerăm că, mai ales acum, sportul este extrem de important pentru sănătate şi nu trebuie să ne oprim din a realiza activităţi fizice, într-un ritm constant“, spune executivul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO