Retail&Agrobusiness

Cât te costă să deschizi un magazin Inmedio

Cât te costă să deschizi un magazin Inmedio

Autor: Florin Casota, Mădălina Dediu Panaete

25.12.2017, 23:48 10434

Inmedio este cel mai cunoscut brand din portofoliul Lagardere Travel Retail din România şi oferă, pe lângă ziare si reviste, cărţi, snacks-uri, băuturi răcoritoare, cadouri, bilete pentru concerte, locuri, dar şi servicii precum încărcare electronică sau de loterie.

Reţeaua funcţionează după un sistem antreprenorial, conform informaţiilor furnizate de companie. Legardere Travel Retail încheie un contract de prestări servicii cu firma antreprenorului, în baza căruia acesta preia un magazin complet utilat şi amenajat, urmând să asigure o bună gestionare şi administrare a acestuia.

Investiţii în magazin, precum şi costurile ulterioare de utilităţi şi chirie sunt acoperite de Legardere Travel Retail. Antreprenorul beneficiază de un venit fix şi un comision în funcţie de vânzări.

Taxa de franciză este de fapt o garanţie care se ridică la 5000 de euro.

Redevenţă lunară şi contribuţie lunară la bugetul de marketing este de zero lei. Evoluţia reţelei din 2017 vs 2015 este în scădere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO