Retail&Agrobusiness

Cât poţi să câştigi dacă te angajezi la Burger King

Cât poţi să câştigi dacă te angajezi la Burger King

Autor: Ioana Matei, Business Magazin

06.10.2019, 14:01 887

Lanţul de restaurante Burger King, operat de compania poloneză AmRest, derulează o campanie de recrutare în Bucureşti. În prezent, în cadrul restaurantului deschis în urmă cu aproximativ o săptămână în Capitală lucrează 45 de angajaţi.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, oferta salarială porneşte de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members), iar pentru manageri un salariu variază între 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Reprezentanţii companiei precizează că toţi angajaţii Burger King vor primi mai multe beneficii, printre care tichete de masă, servicii medicale şi bonusuri.

AmRest Holdings este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de ţări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks şi Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog şi KABB, precum şi pentru brandul online Pokai. AmRest operează 40 de restaurante Burger King în Polonia, 19 în Cehia, două în Slovacia, unul în Bulgaria şi acum unul în România, unde compania operează şi lanţul de cafenele Starbucks.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO