Retail&Agrobusiness

Cărtureşti se extinde în mallul Veranda din Obor şi ajunge la unsprezece librării în Bucureşti. Investiţia s-a ridicat la 200.000 de euro

Cărtureşti se extinde în mallul Veranda din Obor şi...

Autor: Cristina Bellu

26.09.2019, 10:16 218

Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, deschide un magazin în cadrul mallului Veranda din Obor în urma unei investiţii de 200.000 de euro şi ajunge la o reţea de unsprezece unităţi în Bucureşti.

Extinderea face parte strategia de dezvoltare a brandului, pentru anul în curs fiind preconizate cele mai multe deschideri de magazine, potrivit datelor furnizate anterior de oficialii companiei.

„Anul acesta vom avea cele mai multe deschideri de magazine“, a spus recent pentru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului.

Magazinul din Veranda Mall ocupă o suprafaţă de 310 metri pătraţi şi găzduieşte pe rafturi peste 18.000 de titluri de carte, muzică şi film, dar şi o selecţie specială de ceaiuri, accesorii, jocuri şi jucării, papetărie şi decoraţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO