Retail&Agrobusiness

Brânzeturi româneşti, comparabile cu cele din Italia sau Franţa. Care este povestea unora dintre cele mai cunoscute manufacturi locale

Brânza este înnobilată peste 180 de zile şi este produsă numai din ingrediente naturale: lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice şi cheag. Câteva exemplare exclusiviste sunt înnobilate până la 400 de zile

Brânza este înnobilată peste 180 de zile şi este produsă numai din ingrediente naturale: lapte de vacă pasteurizat, sare, culturi lactice şi cheag. Câteva exemplare exclusiviste sunt înnobilate până la 400 de zile

Autor: Roxana Petrescu

28.02.2019, 00:05 903

În meniul unora dintre cele mai bune baruri de vinuri sau restaurante din marile oraşe din ţară, în selecţia de brânzeturi apar şi câteva nume româneşti, care stau chiar la egalitate lângă soiuri italieneşti sau franţuzeşti, scrie revista lunară de lifestyle După Afaceri Premium.

Căşăria Petruvio, de exemplu, este condusă acum de căşarul Viorel Petru Trifan, el fiind cel care duce mai departe o reţetă secretă de peste 400 de ani, care a fost transmisă din generaţie în generaţie în familia sa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO