Retail&Agrobusiness

Brandul de cosmetice organice, Iehana, a început să producă un dezinfectant care poate fi folosit atât pentru mâini cât şi pentru suprafeţe: Avem pe stoc 100 de bucăţi dintre care s-au vândut 45 de bucăţi

Brandul de cosmetice organice, Iehana, a început să...

Autor: Miruna Diaconu

19.03.2020, 10:40 278

Brandul de cosmetice, Iehana, fondat de Iulia Iancu şi Medeea Haruki, a început să producă de circa două săptămâni un dezinfectant făcut din ingrediente naturale care poate fi folosit atât pentru dezinfectarea mâinilor, cât şi a suprafeţelor.

“Am început producerea acestui dezinfectant acum două săptămâni şi am vrut să aducem o variantă naturală a acestui produs pe piaţă. Produsul nostru nu este pe bază de spirt. Am ţinut cont de directivele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, conform cărora produsul trebuie să aibă o anumită concentraţie de  alcool. Noi nu folosim spirt, folosim alcool de cereale, iar uleiuri esenţiale din compoziţia produsului sunt calculate astfel încât să asigure efectul de biocid”, spun reprezentanţii companiei.

Produsul are o cantitate de 200 de mililitri şi este produs pe bază de aloe vera şi uleiuri esenţiale. Dezinfectantul a fost pus în vânzare în urmă cu două zile, iar numărul comenzilor pentru acest produs s-a ridicat la 45.

“Nu facem o producţie industrială, nu suntem o fabrică mare, le facem în cantităţi mici. Avem pe stoc 100 de bucăţi dintre care s-au vândut 45 de bucăţi”, spun reprezentanţii companiei, precizând că în ciuda crizei create de răspândirea de coronavirus nu au întâmpinat probleme cu producătorii străini de la care cumpără ingredientele pentru crearea produselor. “Ne aducem ingredientele din India,Marea Britanie, Spania, Germania, le luăm direct de la producători”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO