Retail&Agrobusiness

Băneasa Shopping City se redeschide din 15 iunie, după o perioadă de peste două luni de întrerupere a activităţi, în contextul pandemiei de COVID-19. “Magazinele din cadrul centrului pot opta pentru un program flexibil”

 Băneasa Shopping City se redeschide din 15 iunie, după...

Autor: Cristina Bellu

12.06.2020, 14:48 1033

Băneasa Shopping City, primul mall din România care şi-a întrerupt voluntar activitatea pe 23 martie, în contextul pandemiei de COVID-19, anunţă redeschiderea centrului comercial începând cu data de 15 iunie.

„Am fost puşi într-o situaţie fără precedent, dar ne-am dorit să inspirăm şi să oferim un exemplu de responsabilitate prin deciziile noastre în această perioadă dificilă. Din 15 iunie ne redeschidem porţile. Continuăm în siguranţă şi suntem responsabili împreună, în egală măsură. De aceea, îi rugăm pe toţi cei care ne vor trece pragul să se informeze şi să respecte toate măsurile impuse de autorităţi, explică Răzvan Marcu, CCO al Băneasa Shopping City.

În perioada 15 iunie – 15 iulie, programul de funcţionare al centrului comercial va fi 10:00 – 22:00. Totuşi, magazinele au posibilitatea să opteze pentru un program flexibil, mai redus, transmit reprezentanţii Băneasa Shopping City.

Centrul comercial numără peste 350 de magazine, dintre care majoritatea sunt branduri internaţionale, iar 50 se află în Baneasa Shopping City în exclusivitate la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO