Caută doar în titlu
Retail&Agrobusiness

Avocaţii de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii au asistat Coca-Cola HBC România în tranzacţia prin care liderul industriei locale de băuturi a preluat jumătate din capitalul social al Stockday, platformă de comerţ online dezvoltată de Heineken România

Casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a oferit asistenţa juridică Coca-Cola HBC România în tranzacţia prin care liderul industriei locale de băuturi a preluat la finalul lunii martie jumătate din capitalul social al Stockday, platforma de comerţ online business-2-business, dezvoltată de Heineken România.

Astfel, la patru ani de la lansare, platforma Stockday, care se adresează revânzătorilor, industriei HoReCa şi comerţului ţradiţional, va găzdui şi distribui 40 de mărci de băuturi din portofoliile ambelor companii, precum bere, cidru, băuturi răcoritoare carbonatate, sucuri, apă, energizante, ceaiuri sau cafea în Bucureşti şi în alte opt judeţe.

Avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au acordat consultanţă generală privind aspectele societare şi de M&A ale tranzacţiei, incluzând analiza de tip due-diligence, asistenţa în ceea ce priveşte structurarea tranzacţiei şi aspectele de guvernanţă corporativă, precum şi asistenţă în semnarea documentelor tranzacţiei şi pe durata closing-ului. De asemenea, o echipă specializată în dreptul concurenţei a asigurat consultanţa cu privire la implicaţiile legislaţiei în domeniul concurenţei.

Echipa de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost coordonată de Horia Ispas, Partner (corporate/M&A), beneficiind de aportul lui Sergiu Creţu, Managing Associate (corporate/data privacy/IP) şi Andreea Oprişan, Managing Associate (competition).

„Parteneriatul dintre cei doi giganţi în domeniul băuturilor aduce plus valoare segmentului de distribuţie şi, implicit, sectorului retail şi HoReCa din România”, spune Horia Ispas, Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Compania Stockday a avut în 2019, ultimul an pentru care există date disponibile, o cifră de afaceri de 48,4 milioane de lei, faţă de 31,4 milioane de lei în anul anterior.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.