Retail&Agrobusiness

Avicola Focşani, producătorul de carne de pasăre marca Ferma Vrânceană, vrea să înfiinţeze o nouă fermă până la finalul anului 2019

Avicola Focşani, producătorul de carne de pasăre marca...

Autor: Roana Rotaru

06.08.2018, 00:06 1304

♦ Expansiunea Avicola Focşani va fi finanţată din surse proprii şi credite bancare, potrivit reprezentanţilor companiei, care nu exclud varianta de a accesa şi fonduri europene sau ajutoare de stat.

Avicola Focşani, unul dintre cei mai mari producători de carne de pasă­re din România, cu afaceri de 123 mil. lei (27 mil. euro) în 2017, şi-a propus să în­fiinţeze o nouă fermă de creştere a păsărilor până la finalul anului 2019, dar şi să crească capacitatea de producţie a activelor existente.

„În viitorul apropiat ne dorim să investim în creşterea capacităţii de abatorizare, în retehnologizarea fabricii de nutreţuri combinate şi în creşterea capacităţii de incubaţie. De asemenea, avem în vedere investiţia într-o nouă fermă de păsări, care să ne sporească capa­citatea de creştere cu 50%“, spune Dă­nuţ Vicol, pro­prietarul com­pa­niei Avicola Foc­şani, fără să pre­ci­zeze valoarea inves­tiţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO