Retail&Agrobusiness

Au început înscrierile pentru programul Rabla pentru Electrocasnice, ediţia de sărbători. Tot ce trebuie să ştiţi pentru a vă achiziţiona electrocasnice noi

Au început înscrierile pentru programul Rabla pentru...

Autor: Petru Mazilu

19.11.2021, 21:33 1985

Înscrierile pentru programul Rabla pentru Electrocasnice, ediţia de sărbători, încep vineri. Programul are un buget de 34 de milioane de lei.

Anunţul a fost făcut de ministrul Mediului, Tanczos Barna care a prezentat calendarul programului Rabla pentru Electrocasnice, ediţia de sărbători.

„Avem o veste importantă legată de programul Rabla electrocasnice. Lansăm o nouă sesiune, o sesiune de sărbători, cu un buget de 34 de miioane de lei, pentru cei care vor să-şi achiziţioneze aparate mai prietenoase cu mediu, care consumă mai puţin curent electric”, a anunţat Tanczos Barna.

Începând de vineri, la ora 10:00, persoanele fizice au la dispoziţie şapte zile pentru a se înscrie în program. Procedura se face prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică. Programul Rabla pentru Electrocasnice, ediţia de sărbători, are trei etape.

„După înscriere vom avea trei sesiuni. Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri şi tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoare pe 10 decembrie. Pentru această etapă am introdus o condiţie mult mai riguroasă, voucherele sunt nominale, netransmisibile, ca să eliminăm traficul, vânzarea acestora după rezervare”, a mai Tanczos Barna.

Pentru maşini de spălat rufe şi vase, aparate de aer condiţionat, frigidere, televizoare şi uscătoare de rufe statul oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei şi pentru tablete vouchere de 300 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO