Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Producătorul de vinuri Jidvei, controlat de familia Necşulescu, afaceri de 190 mil. lei în 2019

Claudiu Necşulescu, preşedintele grupului Jidvei

Claudiu Necşulescu, preşedintele grupului Jidvei

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.02.2020, 09:04 586

Jidvei, unul dintre cei mai mari producători de vinuri de pe plan local, controlat de familia Necşulescu, a terminat anul trecut cu afaceri mai mari cu aproximativ 10%, arată datele transmise de companie. Astfel, cifra de afaceri a companiei s-a situat în jurul valorii de 192 de mil. lei (peste 40 mil. euro), conform calculelor făcute de ZF.

„Estimăm că vom avea o creştere pro­centuală valorică de două cifre şi în 2020, cu un ritm mai accelerat decât în anul precedent“, a declarat pentru ZF Claudiu Necşulescu, preşedintele gru­pu­lui Jidvei. Conform datelor publi­ce, Jidvei a recoltat în campania din toamna anului trecut peste 30 de milioane de kilograme de struguri şi estima obţinerea a peste 20 de milioane de litri de vin.

Claudiu Necşulescu şi tatăl său, Liviu Necşulescu, au readus la viaţă businessul Jidvei în anii ’90 după o perioadă grea pentru unul dintre cei mai vechi producători de vinuri de pe plan local. Acum, Maria şi Ana Necşulescu, fiicele lui Claudiu Necşulescu, sunt implicate în business şi se pregătesc să preia frâiele afacerii de la tatăl lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO