Retail&Agrobusiness

Antreprenori locali. Distribuitorul Interbrands a numit-o pe Alexandrina Marinova director general

Alexandrina Marinova

Alexandrina Marinova

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.03.2020, 07:30 435

Alexandrina Marinova, un manager bulgar care lucrează din 2015 pentru grupul croat Orbico în Bulgaria, a fost nu­mi­tă director general al distri­buitorului de bunuri de larg con­sum Inter­brands Mar­ke­ting& Distri­bution, con­form da­telor din Mo­ni­torul Oficial. De ase­menea, ea fost nu­mită preşe­dinte al Consiliului de administraţie al com­paniei până în 28 august 2023.

La începutul anului trecut, grupul croat Orbico, controlat de Branko Roglic, unul dintre cei mai bogaţi oa­meni din Croaţia, a anunţat că va pre­lua Interbrands Marketing& Distri­bu­tion, companie cu afaceri de 200 mil. euro în 2018.

Acţionarii companiei erau Holson Holdings, în spate­le căreia se află familia libaneză Sarkis şi Rand Sherif. Date­le de pe plat­for­ma Confidas.ro, ce ana­li­zează riscul fi­nanciar al com­pa­niilor, arată că în prezent pro­prie­tarii Inter­brands Marketing& Distribution sunt Orbico (60% din păr­ţile sociale) şi Deba Cedars Investment, în spa­tele căreia se află Rand Sherif (85%) şi Gabriela Mălăele (15%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO