Retail&Agrobusiness

Altex şi Media Galaxy implementează măsuri pentru prevenirea riscului de îmbolnăvire cu COVID-19. Dan Ostahie, CEO: Funcţionarea în condiţii optime a hypermarketurilor, a farmaciilor şi a retailerilor electro-IT este vitală în situaţia în care este România acum

 Dan Ostahie, fondator şi CEO ALTEX România

Dan Ostahie, fondator şi CEO ALTEX România

Autor: Cristina Bellu

18.03.2020, 12:07 2580

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, a anunţat miercuri că a aplicat o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 atât a angajaţilor cât şi a clienţilor care ajung zilnic în unităţile sale.

Astfel, toate cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy din Capitală şi din ţară sunt dezinfectate şi igienizate integral, o dată la 48 de ore, iar programul unităţilor este flexibil, pentru a evita aglomeraţia.

Măsurile se aplică şi în cazul salariaţilor din depozite şi din centrul logistic aflat în comuna Dragomireşti- Vale (judeţul Ilfov).

„Funcţionarea în condiţii optime a hypermarketurilor, a farmaciilor şi a retailer-ilor electro-IT este vitală în situaţia în care este România acum, respectiv în stare de urgenţă. Avem o esponsabilitate socială să ţinem deschise toate cele 125 de magazine pe care le avem la nivel naţional, luând toate măsurile de protecţie, atât pentru angajaţi cât şi pentru clienţi”, spune Dan Ostahie, fondator şi CEO ALTEX România.

El a adăugat că, în aceste momente de nesiguranţă şi profundă incertitudine, avem datoria faţă de oameni să le putem rezolva orice urgenţă, pe loc.

”Mă gândesc la bolnavii care depind de buna funcţionare a unor aparate medicale, sau la cei care stau singuri izolaţi în case şi au nevoie de telefoane mobile funcţionale pentru a ţine legătura cu familia, la zecile de mii de angajaţi care lucrează pe termen nedefinit de acasă şi au nevoie de calculatoare performante, sau la oamenii care au facut provizii dar cărora pur şi simplu li s-a stricat frigiderul sau maşina de spălat rufe şi trebuie să îşi spele hainele zilnic ca să se protejeze”, adaugă Dan Ostahie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO