Retail&Agrobusiness

ALTEX deschide un magazin în Brăila şi vrea să mai deschidă anual 5-6 magazine în următorii doi ani

ALTEX deschide un magazin în Brăila şi vrea să mai...

Autor: Alex Ciutacu

10.05.2019, 11:21 639

Retailerul ALTEX se pregăteşte să deschidă în perioada următoare un magazin de 2.600 mp în oraşul Brăila şi plănuieşte să se extindă în continuare, potrivit unui anunţ făcut de companie în timpul conferinţei ZF RETAIL 2019, care a avut loc ieri.

Astfel, ALTEX îşi propune să mai deschidă 5-6 magazine în ultimul trimestru din acest an, şi vrea ca acest ritm să continue în următorii doi ani.

„Acum deschidem un magazin de 2.600 mp în Brăila şi vrem să mai dschidem încă 5 sau 6 magazine noi în T4. La fel şi anul viitor şi peste doi ani”, spune Edvin Abdulachim, director comercial ALTEX, în cadrul evenimentului

Abdulachim susţine că piaţa din România este una mare, dar extrem de competitivă.

„Piaţa din România este una mare, cu puţini jucători, dar totuşi extrem de competitivă. Vedem potenţialul de creştere. Avem peste 120 de magazine în ţară cu o suprafaţă totală de peste 150.000 mp. Asta înseamnă în medie 1.200 mp pe magazin. Unele sunt mai mari iar altele sunt mai mici”, menţionează directorul comercial.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO