Retail&Agrobusiness

Alexandrion Group lansează în România single malt-ul Glenfiddich Grand Cru

Alexandrion Group lansează în România single malt-ul...
27.09.2019, 16:43 317

Alexandrion Group anunţă că lansează în România un single malt ediţie limitată denumit Glenfiddich Grand Cru, potrivit unui comunicat de presă.

Alexandrion Group are unul dintre cele mai complete şi complexe portofolii de pe piata din România. Este o onoare pentru noi să putem aduce şi Glenfiddich Grand Cru, o băutură fabricată pentru elite, pentru nonconformişti, connaisseuri. România poate concura cu statele din Europa la consumul de single malt şi suntem convinşi că prin produsele din portofoliul Alexandrion Group puse pe piaţă am contribuit considerabil la acest aspect, aşa că suntem bucuroşi să lansăm, Glenfiddich Grand Cru, în ediţie limitată.”, spune Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Evenimentul de lansare a avut loc la Palatul Ghica Victoriei din Bucureşti.

„Alexandrion Group anunţă lansarea Glenfiddich Grand Cru, un single malt în ediţie limitată, maturat timp de 23 de ani în butoaie de stejar French cuvée, care îmbină cele mai fine arome din Scoţia şi Franţa pentru a crea gustul ce redefineşte luxul”, potrivit companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO