Retail&Agrobusiness

​Agricover Holding, grupul controlat de Jabbar Kanani, majorează capitalurile proprii ale subsidiarelor sale printr-o investiţie de 63 milioane de lei

​Agricover Holding, grupul controlat de Jabbar Kanani,...

Autor: Florentina Niţu

02.06.2020, 12:54 995

Agricover Holding, unul dintre cei mai mari jucători din agrobusiness, a încheiat anul 2019 cu venituri consolidate de peste 1,65 miliarde de lei şi împrumuturi acordate în valoare de 1,88 miliarde de lei, obţinute din operaţiunile derulate prin subsidiarele sale: Agricover, Agricover Credit IFN şi Abatorul Periş.

Astfel, Adunarea Generală a Acţionarilor Agricover Holding a hotărât majorarea capitalului social al subsidiarelor sale printr-o investiţie de 63 milioane de lei, chiar şi în contextul impactului economic negativ generat de pandemia COVID-19.

„Rezultatele foarte bune obţinute la nivelul grupului ne-au determinat să decidem reinvestirea integrală a profitului obţinut în capitalurile proprii pentru a asigura continuitate în dezvoltarea modelului nostru inovativ de business. Perioada post-pandemie va produce schimbări pe termen lung pe mai multe niveluri, iar noi trebuie să fim pregătiţi, să fim cu un pas înainte, pentru a putea oferi partenerilor noştri fermieri soluţii concrete, adaptate noilor condiţii,” a declarat Liviu Dobre, directorul general al Agricover Holding.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO