Retail&Agrobusiness

Afacerile Animax au crescut cu 20% în primul an integral în care reţeaua s-a aflat în portofoliul fondului de investiţii Rohatyn

Afacerile Animax au crescut cu 20% în primul an integral...

Autor: Cristina Roşca

12.08.2020, 18:20 207

♦ Compania a ajuns la 100 de magazine în România, acoperind principalele oraşe din ţară ♦ Animax are peste 600 de salariaţi.

Reţeaua de pet shopuri Animax a obţinut anul trecut afaceri de 175 mil. lei, în urcare cu 20% faţă de 2018. Pentru companie anul trecut a fost primul an în care businessul s-a aflat integral în portofoliul fondului de investiţii Rohatyn, care a cumpărat reţeaua la jumătatea lui 2018.

La momentul achiziţiei Animax avea circa 80 de magazine, pe când astăzi are aproximativ 100 de pet shopuri în principalele oraşe din ţară. Acesta este cel mai puternic business din domeniu pe o piaţă care se dezvoltă constant odată cu creşterea puterii de cumpărare pe de-o parte şi a schimbării comportamentului de consum după modelul din Occi­dent. Mai exact, ro­mânii îşi cumpără sau adoptă tot mai mult animale de com­panie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO