Retail&Agrobusiness

Adrian Cernăuţan, un executiv român, a devenit digital ventures director pentru Eurasia şi Orientul Mijlociu în cadrul Coca-Cola. Din Dubai, el coordonează această activitate pentru 25 de ţări cu 700 de milioane de consumatori

Adrian Cernăuţan, un executiv român, a devenit digital...

Autor: Cristina Roşca

19.02.2021, 00:07 396

Executivul român Adrian Cernăuţan (43 de ani) a fost numit de The Coca-Cola Company în poziţia de digital ventures director pentru Eurasia şi Orientul Mijlociu în cadrul Coca-Cola. El se mută astfel în Dubai.

Anterior, Adrian Cernăuţan a condus timp de trei ani businessul The Coca-Cola Company din zona Caucaz, în total trei pieţe - Azerbaidjan, Armenia şi Georgia.

Pentru el aceasta este cea de-a patra mutare ca expat, după Ungaria, Austria şi Azerbaidjan, pe toate aceste pieţe el având funcţia de general manager.

Executivul a plecat din România în 2012, după trei ani în care a fost director comercial şi country manager The Coca-Cola Company pentru România şi Republica Moldova. Anterior, el a lucrat şapte ani pentru producătorul de dulciuri Kraft Foods (din care s-a desprins ulterior Mondelez).

Adrian Cernăuţan este absolvent al Universităţii Transilvania din Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO