Companii

Restanţi la all-inclusive: din 1.580 de hoteluri de pe litoralul românesc doar 25 oferă servicii de tip all-inclusive. „Nu putem compara hoteluri noi, de cinci stele, construite pentru a fi all-inclusive în Turcia sau Bulgaria, cu hoteluri de trei stele construite în 1970 şi adaptate doar acestui concept“

Restanţi la all-inclusive: din 1.580 de hoteluri de pe...

Autor: Miruna Diaconu

17.07.2021, 10:13 3187

♦ „Nu putem compara hoteluri noi, de cinci stele, construite pentru a fi all-inclusive în Turcia sau Bulgaria, cu hoteluri de trei stele construite în 1970 şi adaptate doar acestui concept“.

Litoralul românesc număra anul trecut un total de 1.581 de hoteluri, însă dintre acestea doar 25 oferă servicii de tip all-inclusive, conform platformei de rezervări online Alohotels. Serviciile all-inclusive sunt cele mai căutate de turiştii români care merg în ţări precum Turcia sau Bulgaria, însă au început să prefere şi hotelurile de pe litoralul românesc cu aceste servicii.

„Nu se pot compara serviciile din hotelurile din România cu cele din Turcia sau Bulgaria, acolo sunt construcţii noi gândite special pe conceptul de all-inclusive. În România sunt hoteluri comuniste pentru sindicaliştii din anii 1970-1980 care s-au adaptat unui all-inclusive. Nu putem compara serviciile de all inclusive la hotelurile de trei stele construite în 1970 cu hotelurile de cinci stele construite în anii 2010-2015. All-inclusive este un concept şi se porneşte de la construcţie, de aceea nu putem să comparăm“, explică Dragoş Răducan, prim-vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO