Companii

Resortul Green Village din Delta Dunării, deţinut de Dragoş Anastasiu, se aşteaptă la o creştere a gradului de ocupare odată cu prelungirea vacanţei şcolare de primăvară

Oficialii Green Village spuneau anterior că pentru 2021 estimează un grad mediu de ocupare de 70%.

Oficialii Green Village spuneau anterior că pentru 2021 estimează un grad mediu de ocupare de 70%.

Autor: Cristina Roşca

29.03.2021, 12:00 583

Capacitatea de cazare este de 89 de camere, dintre care 58 de camere duble, 30 de apartamente cu un living şi o vilă. Green Village e un resort care se întinde pe aproape 30.000 de metri pătraţi.

Oficialii resortului Green Village din Del­­ta Dunării, deţi­nut de Dragoş Anas­ta­siu, spun că prelun­girea vacanţei şcolare de primăvară cu trei săptămâni va duce la o creştere a interesului pentru vacanţe şi deci şi la o creştere a gradului de ocupare al complexului turistic din Sfântu Gheorghe. Resortul de patru stele îşi redeschide porţile pentru turişti în primul weekend din luna aprilie.

„Prima săptămână din aprilie coincidea cu vacanţa clasică a elevilor; firesc, pentru acest interval am primit solicitări mai ales de la familii şi grupuri cu copii. Ulterior, până la Paşte, urma să găzduim mai mult cupluri tinere. Însă, anunţul Ministerului Educaţiei schimbă în doar două zile acest raport, pentru că multe familii ne-au sunat deja ca să-şi rezerve un sejur. Unii turişti aleg variantele de cazare cu 4-5 nopţi, dar avem şi oaspeţi care preferă pachetul Work from Hotel, ce presupune cel puţin 14 nopţi de cazare“, a declarat Octavian Moldovan, director general al The Makers, compania care asigură managementul Green Village.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO