Companii

Renania speră la afaceri de aproape 30 mil. euro anul acesta

 Renania speră la afaceri de aproape 30 mil. euro anul acesta

Autor: Andreea Neferu

05.04.2012, 14:38 556

Renania, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa echipamentelor de protecţia muncii, deţinut de fraţii Szasz din Târgu-Mureş, estimează afaceri cu circa 26% mai mari anul acesta, până la aproape 28 de milioane de euro.

"Direcţiile de acţiune pentru 2012 sunt extinderea portofoliului de produse premium, optimizarea proceselor logistice prin creşterea capacităţii de depozitare şi înjumătăţirea timpului de livrare, dar şi optimizarea prezenţei teritoriale", a declarat Florentina Taudor, director general al Renania.

În următorii trei ani, compania vrea să-şi dubleze rulajul, până la peste 40 de milioane de euro.

"În următorii trei ani vrem să dublăm cifra de afaceri şi să depăşim 40 milioane de euro. Este un obiectiv frumos, ambiţios şi realizabil, pe care vrem să îl atingem prin dezvoltarea afacerii şi a organizaţiei", a declarat Orlando Szasz, acţionar şi preşedinte al consiliului director al Renania. El a renunţat la începutul lunii februarie la funcţia de director general, în locul său fiind numită Florentina Taudor.

Compania lucrează cu peste 4.000 de clienţi şi comercializează peste 1.000 de produse. Renania livrează căşti, mănuşi sau încalţăminte de protecţie pentru companii precum Ford, OMV Petrom, Bechtel sau E.ON Gaz. Compania, înfiinţată în anul 1995 de fraţii Orlando şi Roland Szasz din Târgu Mureş, se luptă pe piaţa locală cu jucători precum General Conf Grup, Viroti sau Danger Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO