Companii

Regina Maria lansează un magazin online de unde angajaţii din companiile abonate pot cumpăra pachete de servicii medicale pentru membrii familiei sau îşi pot upgrada abonamentul

Regina Maria lansează un magazin online de unde...

Autor: Roxana Rosu

19.11.2020, 10:38 471

Regina Maria lansează un magazin online de unde angajaţii din companiile abonate pot cumpăra pachete de servicii medicale pentru membrii familiei sau îşi pot completa abonamentul oferit de angajator cu unul superior.

„De 25 de ani, oferim soluţii personalizate de prevenţie şi tratament atât pentru marile companii, cât şi pentru business-urile antreprenoriale. 2020 a fost nu doar un an aniversar pentru noi, ci şi un an al digitalizării în ritm accelerat. În primăvară, am lansat Clinica Virtuală, prin care am asigurat accesul permanent al abonaţilor la servicii medicale, inclusiv la Medicina Muncii. Acum lansăm prima platformă de e-commerce dedicată abonaţilor. Primim foarte multe solicitări de abonare a membrilor de familie, dar şi cereri din partea abonaţilor corporate care îşi doresc mai multe servicii incluse. (...) Totul se poate întâmpla online: de la cumpărarea abonamentului dorit, efectuarea programărilor direct de pe mobil, consultaţia în sine – care poate fi online sau offline şi plata serviciilor.”, declară Andreea Minuţă, Director Corporate Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Magazinul online oferă abonaţilor posibilitatea de a cumpăra unul sau mai multe produse. De exemplu, aceştia îşi pot face upgrade abonamentului pe care îl au de la compania unde lucrează şi pot cumpăra unul sau mai multe pachete pentru familie.

Pe termen mediu şi lung, noua platformă online va cuprinde şi alte tipuri de abonamente şi pachete, devenind astfel un hub online de produse şi servicii medicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO