Companii

Regele micilor şi-a pierdut într-un incediu fabrica de lângă Bucureşti

Regele micilor şi-a pierdut într-un incediu fabrica de...

Autor: Gabriel Razi

18.06.2013, 10:33 5570

Fabrica de mezeluri din localitatea Tunari din apropierea Capitalei, cuprinsa marti de flacari, este deţinută de Doly-Com Botoşani, compania omului de afaceri român Iulian Căzăcuţ. Fabrica din Tunari se concentra pe procesarea cărnii proaspete şi era una dintre cele două unităţi de producţie deţinute de compania din Botoşani.

“"Nu ştim de s-a îmtâmplat dar se pare că este destul de puternic incendiul. Aveam asigurare pe toată companie, pe toate punctele de lucru. Eu acum sunt la Botoşani o să vin în Bucureşti”", a declarat pentru ZF Iulian Căzăcuţ.

Incendiul de la fabrica de mezeluri din Tunari a Doly-Com a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 6.55 de către o persoană care a văzut fum în zonă, potrivit Mediafax.

În urma dezastrului de la Tunari, omul de afaceri Iulian Căzăcuţ rămâne pentru moment fără una dintre cele două fabrici deţinute de compania sa. El mai are o fabrică de procesare a cărnii în localitatea Roma din Botoşani.

Căzăcuţ a fost până de curând o prezenţă discretă în mediul de business, el întrând în lumina reflectoarelor după ce compania sa a fost acuzată şi disculpată ulterior în scandalul “cărnii de cal”.

Doly-Com a încheiat anul trecut cu afaceri de 33 milioane de euro iar pentru acest an are un buget de 35 milioane de euro. În cele două fabrici de mezeluri Doly-Com are 300 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO