Companii

Se redeschide economia: Dan Şucu a decis să redeschidă, de luni, magazinele Mobexpert şi patru dintre fabricile grupului de mobilă cu 2.400 de angajaţi şi afaceri de 200 de milioane euro. “După şase săptămâni de izolare, cu toţii dorim să ne întoarcem la vieţile noastre”

Autor: Alexandru Nanu

26.04.2020, 18:13 54284

Grupul Mobexpert a anunţat, duminică după-amiază că de luni, 27 aprilie, o parte din magazinele Mobexpert se redeschid cu un program redus şi cu un număr restrâns de angajaţi, astfel încât să se limiteze toate riscurile în actualul context.

De asemenea, săptămâna viitoare se vor redeschide şi patru dintre fabricile grupului Mobexpert, urmând ca de la mijlocul lunii mai să se redeschidă şi alte trei fabrici.

“Am închis printre primii magazinele si fabricile noastre dorind să contribuim esenţial la stoparea răspândirii virusului. Acum, după şase săptămâni de izolare, cu toţii dorim sa ne întoarcem la vieţile noastre. Creşterea importantă a vânzărilor online ne-a arătat că optimismul clienţilor în ceea ce priveşte ziua de mâine nu a fost mult afectat” a menţionat Dan Şucu, proprietarul Mobexpert. 

Grupul are 2.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro pe an. Dincolo de retail, grupul deţine opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export.

Citiţi AICI anunţul oficial al Mobexpert.

Citiţi AICI Ziarul Financiar ediţia de LUNI

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO