Companii

Record pe piaţa luxului: patru automobile noi Rolls-Royce înmatriculate într-o lună. Preţul unui astfel de automobil porneşte de la circa 300.000 de euro cu TVA şi ajunge la peste 500.000 de euro, în funcţie de configuraţie

Record pe piaţa luxului: patru automobile noi...

Autor: Bogdan Alecu

08.05.2021, 10:52 1263

Înmatriculările de maşini de lux accelerează în 2021, iar în aprilie s-au îmatriculat în premieră patru automobile noi Rolls-Royce. Spre comparaţie, în 2020 s-au înmatriculat într-un an întreg zece astfel de automobile, iar în 2019 au fost înregistrate şase astfel de automobile, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Luna trecută pe piaţa locală s-au îmatriculat două SUV-uri Rolls-Royce Cullinan, un Rolls-Royce Dawn, cabrioletul gamei şi o limuzină Phantom.

Preţul unui astfel de automobil porneşte de la circa 300.000 de euro cu TVA şi ajunge la peste 500.000 de euro, în funcţie de configuraţie. În România Automobile Bavaria, compania deţinută de Michael Schmidt, deţine un service Rolls-Royce, iar omul de afaceri român deţine în Germania un dealer al mărcii britanice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO