Companii

Răzvan Popescu, antreprenor cu o experienţă de peste două decenii, a investit 350.000 de euro într-o clinică de recuperare medicală

Sursa foto: kinomed.ro

Sursa foto: kinomed.ro

Autor: Florentina Niţu

05.10.2020, 17:15 408

În cinci ani antreprenorul îşi propune ca Kino Med să fie în vârful piramidei în materie de recuperare ortopedică şi neurologică cel puţin la nivelul României.

Răzvan Popescu, antrepre­nor cu o experienţă de peste două decenii în business, a investit 350.000 de euro într-o clinică de recuperare medicală, sub brandul Kino Med, pe care a deschis-o anul trecut, ca o răsplată pentru tatăl său, de profesie chirurg ortoped, care îşi dorea ca şi fiul său să devină medic.

„Ideea a încolţit undeva în anul 2012 când puteai simţi cum domeniul medical privat începea să îşi tureze motoarele, dar din motive de infra­structură, finanţare, legislaţie, poate chiar şi timp, am amânat această inves­tiţie. Ca antre­prenor începi să intuieşti cumva care este momentul startului într-un business, când toate elementele sunt favorabile, iar pentru noi anul acesta a fost 2019. Aveam locaţia ideală, finanţare, know how şi parteneri medicali cu care să plecăm la drum”, îşi aminteşte Răzvan Popescu, care a pornit afacerea alături de alţi doi parteneri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO