Caută doar în titlu
Companii

Raport SVN Romania: Peste 24.000 de locuinţe în construcţie în Bucureşti şi împrejurimi. Ne aflăm într-un moment mai bun comparativ cu cel în care eram acum un an

Aproximativ 18.000 – 20.000 de locuinţe ar urma să fie finalizate în acest an, rezultatul urmând să depindă de gradul la care dezvoltatorii îşi vor menţine ritmurile actuale de dezvoltare şi de uşurinţa cu care vor fi în întocmite pro­cesele de predare ale lu­crărilor, potrivit ra­por­tului de piaţă „Romania Resi­dential Market Ge­nome 2021“ în­toc­mit de către com­pa­nia de consul­tanţă imo­biliară SVN Ro­mania.

Acest volum de li­vrări ar urma să fie si­mi­lar cu cel înre­gistrat în 2020, când în Bucu­reşti şi împre­jurimi s-a înre­gistrat un nou record de locuinţe fina­li­zate, în ciuda pan­de­miei de COVID-19. Astfel, 20.733 de lo­cuinţe au fost fina­li­zate anul tre­cut în regiune, în creştere cu aproximativ 40% faţă de anul 2019, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.