Companii

Rainer Gieringer a fost numit noul director general al hotelului Athénée Palace Hilton din Capitală

Rainer Gieringer

Rainer Gieringer

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.03.2018, 12:00 631

Hotelul de cinci stele Athénée Palace Hilton din Bucureşti l-a numit pe Rainer Gieringer la conducerea hotelului, înlocuindu-l pe Aykut Korkmaz, care a preluat poziţia de director general la Hilton Baku. Aykut Korkmaz a fost numit la conducerea hotelului în prima parte a anului 2016.

Rainer Gieringer are o experienţă de 25 de ani în industria ospitalităţii şi în cadrul lanţului de hoteluri Hilton. Recent, a petrecut cinci ani în Ungaria în calitate de director general al Hilton Budapest City.

Înainte de Budapesta, Gieringer a lucrat patru ani în Turcia, ocupând funcţia de manager de hotel pentru Hilton Istanbul, iar anterior a fost director de operaţiuni pentru Hilton Ankara. Înainte de aceste poziţii, Gieringer a condus departamentele operaţionale ale hotelurilor Hilton Mainz şi Hilton Mersin.

Gieringer revine la Bucureşti după 13 ani, după ce în perioada 2003-2005 a ocupat funcţia de manager de operaţiuni food & beverage la Athénée Palace Hilton.

„Mă bucur să revin în acest hotel-reper al Bucureştiului. (...) Vom lansa noi concepte în cadrul restaurantelor şi sălilor de conferinţă, adresându-ne atât oaspeţilor din afară cât şi pieţei locale. În plus, sunt încântat să mă întorc în Bucureşti şi să observ cum a crescut piaţa hotelieră locală de-a lungul anilor. Vom continua să sprijinim industria ospitalităţii şi să promovăm Bucureştiul către turiştii din întreaga lume“, a declarat Gieringer.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO