Companii

Raiffeisen a atras un prim chiriaş extern în Sky Tower

Sky Tower are un grad de ocupare de 18%

Sky Tower are un grad de ocupare de 18%

Autor: Cristi Moga

25.08.2013, 21:44 5315

Turnul Sky Tower din Bucureşti, deţinut de Raiffeisen, are de la jumătatea lunii august un prim chiriaş extern din-afara grupului austriac, în condiţiile în care firma Amadeus ce furnizează servicii tehnologice în industria de turism a ocupat un spaţiu de 366 mp la etajul 19 al celui mai înalt imobil de birouri din România.

Până acum, în turnul cu 36 de etaje, care a implicat o investiţie de peste 100 de milioane de euro, singurul ocupant era subsidiara locală a Raiffeisen Bank, ce are opera­ţiuni în şase etaje (de la 2 la 7).

Odată cu venirea celor de la Amadeus, situaţia proiectului nu se schimbă semnificativ, ţinând cont că gradul de ocupare creşte de la 17% la 18%, potrivit calculelor ZF.

Cu toate acestea, se poate spune că austriecii au spart gheaţa la opt luni de la finalizarea proiectului din nordul Capitalei. Tranzacţia a fost intermediată de firma de consultanţă Esop.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO