Companii

Radu Savopol şi Lucian Bădilă, fondatorii lanţului de cafenele 5 to go, şi Andrei Alecu, proprietarul Utopia Coffee Bar, vor să dezvolte businessul Cereal Crunch prin francize, după ce au deschis al doilea cereal bar din Bucureşti

Radu Savopol şi Lucian Bădilă, fondatorii lanţului de...

Autor: Roxana Rosu

19.02.2020, 15:49 1279

Cereal Crunch, un business deţinut de trei antreprenori români din domeniul Horeca, a deschis recent cel de-al doilea cereal bar din Bucureşti, la Universitate, şi vrea să se extindă la cinci francize în acest an, deschise în marile oraşe din România, dar şi în afara ţării.

Conceptul Cereal Crunch, lansat în 2018 de Alex Vasile, a fost preluat în noiembrie anul trecut de Radu Savopol şi Lucian Bădilă, co-fondatori ai lanţului de cafenele 5 to go, şi de Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar.

Noua echipă vrea să dezvolte businessul printr-un sistem de francize care să permită extinderea în România şi pe plan internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO